Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

SERENDIPITY








Ύστερα από ένα εύλογο διάστημα που συνειδητοποίησα την φύση των ενεργειακών ενώσεων που έχω με πολλούς ανθρώπους- βλέποντας τους κύκλους μαζί τους μοιραία να κλείνουν και άλλους στα άξαφνα να ανοίγουν ενώ δεν το περίμενα- ανέκτησα περισσότερη γνώση για την αληθινή μου ταυτότητα.

ότι έλκω, είμαι και ότι διώχνω, γίνομαι”...


Έτσι απέκτησα το θάρρος να ξεκινήσω το παρακάτω παιχνίδι:

Οι όροι είναι οι εξής:


Πάρτε στα χέρια σας ένα βιβλίο που θα θέλατε να χαρίσετε, είτε γιατί σας συγκίνησε το περιεχόμενό του και βαθμιαία σας άλλαξε την ζωή ή την γνώση που σας γνωστοποίησε κάποτε θέλετε να την μοιραστείτε με κάποιον και σας προκαλώ να γράψετε απλά το ονοματεπώνυμό σας -και μόνο αυτό-στην πρώτη λευκή σελίδα του.

Δώστε το λοιπόν, σε κάποιον που είναι κοντά σας ή μόλις δείτε κάποιον γνωστό σας σε ένα οικείο περιβάλλον , ρωτήστε τον αν αγαπάει να διαβάζει τα βιβλία και ζητήστε του να το διαβάσει και εκείνος με την σειρά του !
Ως αντάλλαγμα ζητήστε του μόνο 5ευρώ (η γνώση πρέπει να εκτιμάται κατά κάποιο τρόπο) ομοίως ζητήστε του να κάνει το ίδιο με κάποιον δικό του γνωστό με ανταλλαγή του ίδιου ποσού, αφού το διαβάσει πρώτα το βιβλίο που δίνει είτε είναι το καινούργιο,είτε το δικό σου.Η ροή του παιχνιδιού πρέπει να ξεκινήσει από εσάς και να καταλήξει σε εσάς,αν όλα πάνε καλά!Σκοπός είναι η συνειδητοποίηση της γνώσης που ανακτάται και όχι η αισχροκέρδεια ή η αποπροσανατολισμός της γνώσης, αναγράφοντας το mail σας για παράδειγμα που εγγυάται την επιστροφή του βιβλίου στα χέρια σας.
Κάθε φορά που δανείζετε και δανείζεστε ένα βιβλίο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας στην πρώτη σελίδα κάτω από το όνομα του τελευταίου ανθρώπου που το διάβασε.Δεν είναι εφικτό να υπάρχει μόνο το δικό σου όνομα!
Τα 5 ευρώ που πήρατε θα τα δώσετε και εσείς με την σειρά σας ως ανταλλαγή κάποιου άλλου βιβλίου και ποτέ δεν θα σας λείψουν.Ο κύκλος της ενέργειας των χρημάτων πρέπει να είναι σε ισορροπία όπως και οι αρετές και οι γνώσεις που μεταδίδετε και λαμβάνετε στα κοινωνικά σας σύνολα.
`Όταν δίνετε παραπάνω χρήματα απ'όσα λαμβάνετε, όπως και το αντίστροφο,εκτιμήστε τη φύση των ανθρώπων που συναναστρέφεστε.

Σύμφωνα με τους κανόνες του εν λόγω παιχνιδιού, όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι μένουν με 5 ευρώ δίνοντας ένα βιβλίο που είναι και ο τελικός σας στόχος.
Δεν είναι ανάγκη να συμβαίνει κάθε μέρα.Έστω και μία φορά είναι αρκετή.Αν κάποιος στα άξαφνα σας φέρει ένα βιβλίο και σας ζητήσει το ποσό των 5 ευρώ, θα ξέρετε πως κάνει το ίδιο με εσάς όπως και εσείς με κάποιον άλλον στ παρελθόν.
Αν σας επιστραφεί πίσω το βιβλίο που δώσατε πρώτος,σφραγίστε την σελίδα με την λίστα των ονομάτων και κρατήστε το.Ίσως και να σημαίνει ότι ο κύκλος των ανθρώπων γύρω σας είναι τόσος όσος χρειάζεστε!Δική σας είναι η βούληση αν θέλετε να μεγαλώσει η λίστα ή έτσι να παραμείνει.

Σε κάθε περίπτωση όμως έχετε ανταλλάξει ίση γνώση και ενέργεια με όση λάβατε.

`Εάν δεν σας επιστραφεί ποτέ το βιβλίο ίσως και να σημαίνει ότι ο κύκλος όλο και μεγαλώνει και πρέπει να είστε υπερήφανοι για όσα δίνετε και προσφέρετε στο Όλον!Έχουν κάποιον αποδέκτη.

Αναρωτηθείτε για μία στιγμή πόσες αλήθειες μεταδίδετε στην διάρκεια της ζωής σας,γυρίζουν ανά τον κόσμο,φιλτράρονται και μεταδίδονται και σε άλλους.
Δεν είναι αναγκαίο πάντα να έχουμε τον τελευταίο λόγο στα ίδια μας τα λόγια.Ας αφεθούμε στην ροή των πράξεων μας.
Το αποτέλεσμα είναι θαύμα για τους ίδιους μας τους εαυτούς!

Πολλές εκπλήξεις θα καραδοκούν!Είτε συγκεντρώσετε ελάχιστα βιβλία είτε κανένα,θα έχετε πάντα το ίδιο "εισιτήριο"στα χέρια σας.Την γνώση της αξίας σας.

Θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων, αν επιστρέφατε κάποτε και αφήνατε ένα σχόλιο εδώ από την ανάρτηση,αν λάβατε κάποια στιγμή πίσω το βιβλίο που με χαρά προσφέρατε!
Ανεξαρτήτως με το πλήγμα των καιρών, να θυμάστε πάντα ότι η γνώση είναι αγάπη, προσφέρει ευχαρίστηση και πάντοτε επιστρέφει στο πλήρωμα του χρόνου.Ζητάει μία διέξοδο από το είναι σας.Κάποιο άλλο θα κλείσει τον κύκλο,θα συμπληρώσει το παζλ,θα την επεκτείνει βήματα παρακάτω και αυτό δεν ανταλάσσεται.Απλά αναδρομικά αξιολογείται στης ψυχής το αιώνιο κυκλικό ταξίδι!


Καλή αρχή...
Καλή επιτυχία!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου